Home

ALARMSYSTEEM

ONZE alarmsysteem AANBOD

Galaxy App

GX Remote Control – mobiele app
voor Galaxy*
Externe toegang en beheer
Mobiele app biedt altijd en overal beheer/
bediening van uw Galaxy-systeem*
Gemak en beveiliging voor onderweg
Bedieningsfuncties onderweg uitvoeren met uw
favoriete mobiele apparaat, bijv. smartphone/tablet
Op afstand beheren van de beveiliging van uw
woning of bedrijf, waar u ook bent:
• controleren of de kinderen thuis zijn
• zorgen dat uw faciliteiten goed zijn beveiligd
Gratis download
Geen terugkerende maandelijkse kosten
Download beschikbaar via iTunes of Google Playstore

Bij klasse 3 en hoger, dan vervalt de APP.

Ajax App

Gebruiksvriendelijke app

De plek waar je alles regelt, instelt en (mogelijk) bedient is de AJAX-app. Deze app is een verademing als we het vergelijken met apps van andere alarmsystemen die we getest hebben. In perfect Nederlands wordt alles duidelijk getoond, de app is heel overzichtelijk vormgegeven en het instellen en bedienen van het alarm gaat zeer soepel.

Honeywell heeft een breed gamma aan inbraakcentrales waardoor wij altijd kunnen voldoen aan uw installatie-eisen. Van een eenvoudig systeem voor particulier gebruik tot geavanceerde commerciële toepassingen en complexe omgevingen. van Risico klasse 1 t/m (let op) 4 is Galaxy inzetbaar. Let op vanaf risico klasse 3 vervalt de APP!

Galaxy alarmsystemen

Ajax hub

.

Het alarmsysteem is gecertificeerd volgens de Euro-norm EN 50131-1 Grade 2 standaard. Dit betekent simpel gezegd dat het niet eenvoudig is om het systeem te omzeilen of de jammen. Inbrekers met wat ervaring en speciale apparatuur kunnen tegengehouden worden. Natuurlijk is het niet onmogelijk om ongezien binnen te komen, maar hiervoor moet men wel heel graag willen en echt specialistische apparatuur meenemen. Grade 2 is over het algemeen voldoende voor huizen en kleine kantoren.

Geen abonnement

 

Ajax buiten pir met cam

.

  • Witte uitvoering
  • Voorzien van ingebouwde camera voor het maken van foto’s bij detectie
  • Maakt foto’s in drie verschillende resoluties: 160х120 – 320х240 – 640х480
  • Ajax MotionProtect detecteert personen en is huisdiervriendelijk (tot 20kg)
  • Werkt tot 1700 meter afstand van een Ajax Hub (open veld) of op verschillende verdiepingen van een kantoor
  • Detecteert bewegingen tot 15 meter afstand.
Deze is ook verkrijgbaar in een kleinere versie voor binnen!

Je hebt er echt alles aan gedaan. Speciale sloten, een alarmsyteem, een camerabewakingssysteem, bewegingsmelders, dubbel glas… En tóch nog kunnen er inbrekers zijn die zich niet laten afschrikken. Inbrekers die denken: als ik maar snel genoeg bij de buit kom, ben ik de politie misschien nog wel voor. Om te voorkomen dat zo’n brutale inbreker alsnog bij je kostbare spullen komt, is een mistgenerator je redding. Een mistgenerator, in combinatie met een gekoppeld alarmsysteem, is namelijk een uitstekende vorm van inbraakpreventie. Een must. Waarom? In no-time staat de ruimte waarin de mistmachine zich bevindt vol dichte mist, waardoor een indringer volledig gedesoriënteerd raakt.

Meeneem beperking voor hoger risico`s. De oplossing is een mistgenerator!

Gebruik de VRKI

De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een beproefd instrument om het inbraakrisico van bedrijfsgebouwen en woningen te bepalen. Onderdeel van de VRKI is een lijst met aantrekkelijke spullen. Op deze lijst staan goederen – variërend van aanhangwagens tot tabakswaren en zonnepanelen – met daarbij de vermelding of deze laag, middel, hoog of zeer hoog aantrekkelijk zijn voor criminelen. In bedrijven kunnen verschillende soorten goederen aanwezig zijn, met een verschillende waarde en een verschillende attractiviteit. Is dit het geval, dan is de hoogste attractiviteit van toepassing. De aantrekkelijkheid én de waarde van de goederen samen, bepaalt de risicoklasse van je bedrijf. De risicoklasse is bepalend voor het type en de zwaarte van de beveiligingsmaatregelen die de VRKI voorstelt voor jouw bedrijf.

Overvalalarm: eerst checken, dan politie!

Werkwijze overvalalarm wijzigt 1 Juli 2021 | Stappenplan voor de beveiligingsinstallateur

Inleiding

Bedrijven en particulieren rekenen dagelijks op de inzet van politie. Zo ook als er sprake is van een overval. De overvaldrukknop behoort tot de groep van elektronische alarmen. Met een overvaldrukknop is de eigenaar/gebruiker in staat een “stil” alarm af te geven, waarna het protocol overvalalarm in werking treedt. De overvaldrukknop wordt altijd door menselijk handelen geactiveerd.

Cijfers tonen aan dat 99% van de overvalmeldingen achteraf nodeloos blijken te zijn. De inzet van politie blijkt daarmee een onevenredig zware belasting van politie-inzet. Bij een dreigende overvalsituatie reageert de politie altijd met 2 politieauto’s. Politie-inzet van 4 mensen die elders ingezet had kunnen worden.

De werkwijze rond de overvaldrukknop gaat daarom m.i.v. 1 juli 2021 veranderen.

Ajax hub

.

Het alarmsysteem is gecertificeerd volgens de Euro-norm EN 50131-1 Grade 2 standaard. Dit betekent simpel gezegd dat het niet eenvoudig is om het systeem te omzeilen of de jammen. Inbrekers met wat ervaring en speciale apparatuur kunnen tegengehouden worden. Natuurlijk is het niet onmogelijk om ongezien binnen te komen, maar hiervoor moet men wel heel graag willen en echt specialistische apparatuur meenemen. Grade 2 is over het algemeen voldoende voor huizen en kleine kantoren.

Geen abonnement

 

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?

Als u voor één van de aangesloten beveiligingsbedrijven van de VEB kiest, dan heeft u te maken met een betrouwbare vakman. Naast de vakdiploma’s die de wet verplicht stelt, voldoen zij ook nog aan de hoge kwaliteitseisen van de VEB. Onze leden worden hierop ook ieder jaar gecontroleerd. Want alleen dan mogen zij de VEB kwaliteitsdocumenten en ons logo gebruiken. Een VEB erkend beveiligingsbedrijf kan u advies geven over elk beveiligingsvraagstuk. Als u kiest voor veiligheid, ga voor zekerheid en kies voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf.