Home

ALARMSYSTEEM

ONZE alarmsysteem AANBOD

Galaxy App

GX Remote Control – mobiele app
voor Galaxy*
Externe toegang en beheer
Mobiele app biedt altijd en overal beheer/
bediening van uw Galaxy-systeem*
Gemak en beveiliging voor onderweg
Bedieningsfuncties onderweg uitvoeren met uw
favoriete mobiele apparaat, bijv. smartphone/tablet
Op afstand beheren van de beveiliging van uw
woning of bedrijf, waar u ook bent:
• controleren of de kinderen thuis zijn
• zorgen dat uw faciliteiten goed zijn beveiligd
Gratis download
Geen terugkerende maandelijkse kosten
Download beschikbaar via iTunes of Google Playstore

Bij klasse 3 en hoger, dan vervalt de APP.

Ajax App

Gebruiksvriendelijke app

De plek waar je alles regelt, instelt en (mogelijk) bedient is de AJAX-app. Deze app is een verademing als we het vergelijken met apps van andere alarmsystemen die we getest hebben. In perfect Nederlands wordt alles duidelijk getoond, de app is heel overzichtelijk vormgegeven en het instellen en bedienen van het alarm gaat zeer soepel.

Honeywell heeft een breed gamma aan inbraakcentrales waardoor wij altijd kunnen voldoen aan uw installatie-eisen. Van een eenvoudig systeem voor particulier gebruik tot geavanceerde commerciële toepassingen en complexe omgevingen. van Risico klasse 1 t/m (let op) 4 is Galaxy inzetbaar. Let op vanaf risico klasse 3 vervalt de APP!

Galaxy alarmsystemen

Ajax hub

.

Het alarmsysteem is gecertificeerd volgens de Euro-norm EN 50131-1 Grade 2 standaard. Dit betekent simpel gezegd dat het niet eenvoudig is om het systeem te omzeilen of de jammen. Inbrekers met wat ervaring en speciale apparatuur kunnen tegengehouden worden. Natuurlijk is het niet onmogelijk om ongezien binnen te komen, maar hiervoor moet men wel heel graag willen en echt specialistische apparatuur meenemen. Grade 2 is over het algemeen voldoende voor huizen en kleine kantoren.

Geen abonnement

 

Dc Beveiliging heeft een zorgkit samengesteld die bestaat uit een AJAX hub en button in combinatie met een Dahua Ranger 2 PT-camera. De button kan worden gebruikt als draadloze paniekknop waarmee bijvoorbeeld de beveiliging of een hulpverlener kunnen worden gealarmeerd. Bij iedere melding zijn direct live camerabeelden beschikbaar voor verificatie.

De zorgkit biedt een volledig draadloze oplossing voor 24/7 monitoring, inclusief een spreek- en luisterverbinding en het ontvangen van pushmeldingen. De PT-camera van Dahua beschikt over een autotracking functie. De oplossing is eenvoudige te installeren.

Door de draadloze technologie kan de AJAX hub veilig alle netwerkapparaten bewaken die zich op een afstand van maximaal 2000 meter in open ruimte of op verschillende verdiepingen van een gebouw bevinden. De ARM-processor biedt extra vermogen voor het uitvoeren van belangrijke taken. De hub is voorzien van LAN en een GSM back-up. De centrale meldt alarmen via pushmeldingen, sms of telefoongesprek. Er zijn maximaal honderd draadloze zone’s instelbaar per paneel, terwijl maximaal vijftig gebruikers kunnen verbinden met een paneel via een directe verbinding. IP-camera’s van andere fabrikanten zijn eenvoudig te integreren in de app via RTSP. Het uitvallen van de elektriciteit activeert onmiddellijk een alarm. De hub werkt tot vijftien uur op batterij back-up.

De AJAX-button is een kleine knop, die onder de tafel of aan het hoofdeinde kan worden gehangen, maar ook aan een sleutelring of in een zak kan worden bewaard. De button is toepasbaar als paniekknop om het rapid response-team van een beveiligingsbedrijf te bellen of als helpknop voor zieken en ouderen, bij paniek of als medische alarmknop. Met de Ajax-bedieningsknop kunnen verschillende acties worden ingesteld voor een korte en een lange druk. De knop ondersteunt tweerichtingsverbinding met de hub. De lichtindicatie informeert over de succesvolle overdracht van de opdracht naar de hub en de uitvoering ervan.

De Dahua Ranger 2 is een PT-camera die beschikt over een 1/2.7” 2 megapixel Progressive CMOS en beelden levert met een resolutie van 2 megapixel (1920 x 1080 pixels).

Zorgkit

Gebruik de VRKI

De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een beproefd instrument om het inbraakrisico van bedrijfsgebouwen en woningen te bepalen. Onderdeel van de VRKI is een lijst met aantrekkelijke spullen. Op deze lijst staan goederen – variërend van aanhangwagens tot tabakswaren en zonnepanelen – met daarbij de vermelding of deze laag, middel, hoog of zeer hoog aantrekkelijk zijn voor criminelen. In bedrijven kunnen verschillende soorten goederen aanwezig zijn, met een verschillende waarde en een verschillende attractiviteit. Is dit het geval, dan is de hoogste attractiviteit van toepassing. De aantrekkelijkheid én de waarde van de goederen samen, bepaalt de risicoklasse van je bedrijf. De risicoklasse is bepalend voor het type en de zwaarte van de beveiligingsmaatregelen die de VRKI voorstelt voor jouw bedrijf.

Overvalalarm: eerst checken, dan politie!

Werkwijze overvalalarm wijzigt 1 Juli 2021 | Stappenplan voor de beveiligingsinstallateur

Inleiding

Bedrijven en particulieren rekenen dagelijks op de inzet van politie. Zo ook als er sprake is van een overval. De overvaldrukknop behoort tot de groep van elektronische alarmen. Met een overvaldrukknop is de eigenaar/gebruiker in staat een “stil” alarm af te geven, waarna het protocol overvalalarm in werking treedt. De overvaldrukknop wordt altijd door menselijk handelen geactiveerd.

Cijfers tonen aan dat 99% van de overvalmeldingen achteraf nodeloos blijken te zijn. De inzet van politie blijkt daarmee een onevenredig zware belasting van politie-inzet. Bij een dreigende overvalsituatie reageert de politie altijd met 2 politieauto’s. Politie-inzet van 4 mensen die elders ingezet had kunnen worden.

De werkwijze rond de overvaldrukknop gaat daarom m.i.v. 1 juli 2021 veranderen.

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?

Als u voor één van de aangesloten beveiligingsbedrijven van de VEB kiest, dan heeft u te maken met een betrouwbare vakman. Naast de vakdiploma’s die de wet verplicht stelt, voldoen zij ook nog aan de hoge kwaliteitseisen van de VEB. Onze leden worden hierop ook ieder jaar gecontroleerd. Want alleen dan mogen zij de VEB kwaliteitsdocumenten en ons logo gebruiken. Een VEB erkend beveiligingsbedrijf kan u advies geven over elk beveiligingsvraagstuk. Als u kiest voor veiligheid, ga voor zekerheid en kies voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf.