Home

CAMERA'S

Enkele voorbeelden

Met het programma Smart PSS

Met Smart PSS is het mogelijk om diverse camera`s en recorders te koppelen in 1 scherm door middel van Smart PSS.

 

 

Met het programma IDMSS OF GDMSS

Met Smart IDMSS OF GDMSS is het mogelijk om diverse camera`s en recorders te koppelen op je telefoon of tablet!

 

4MP Full-color Active Deterrence eyeball met WizSense AI

De Dahua IPC-HDW3549H-AS-PV is een Three-in-One-Camera (TiOC) Full HD 4MP Full-color Active Deterrence eyeball met WizSense AI techniek. De camera beschikt over een zeer lichtgevoelige beeldsensor en warm wit LED verlichting voor nachtzicht, een blauw/rood LED voor alarm, een ingebouwde microfoon en luidspreker, 120db WDR, PoE voeding en microSD opname en kan binnen of buiten worden geplaatst.

De camera behoort tot de Dahua WizSense AI series met een Artificial Intelligence chip voor ondersteuning voor intelligente functies zoals perimeter beveiliging en Smart Motion Detection Plus (SMD Plus). SMD zorgt voor betrouwbare bewegingsdetectie door filtering van objecten. Valse alarmen door bijvoorbeeld huisdieren, bladeren, licht en andere storende objecten worden zo geminimaliseerd. De geavanceerde Al ondersteunt ook snel zoeken vanuit opgenomen video omdat het in staat is om mensen en voertuigen te extraheren en classificeren uit grote hoeveelheden video data.

Mogelijkheden
De Dahua IPC-HDW3549H-AS-PV geeft beelden weer in een Full HD 2592×1944 resolutie. De camera beschikt over een vaste lens. De camera heeft Dahua Full Color Technologie waardoor deze ideaal is voor toepassingen met uitdagende licht condities. Door de zeer lichtgevoelige beeldsensor levert de camera met een minimum aan omgevingslicht nog bruikbaar kleurenbeeld, zelfs bij bijna volledige duisternis (0.003 lux).

De camera heeft een ingebouwd automatisch warmwit LED verlichting waardoor er zelfs in volledige duisternis (0 Lux) een haarscherp beeld is. De LED verlichting heeft een bereik van 30 meter. De camera beschikt over 120dB Wide Dynamic Range (WDR) waardoor de camera zeer goed kan omgaan met complexe lichtomstandigheden als gevolg van bijvoorbeeld tegenlicht van de zon of auto koplampen.

Beelden kunnen onder meer worden opgeslagen op een Netwerk Video Recorder (NVR). De camera beschikt ook over de mogelijkheid om in de camera op te nemen op een microSD geheugenkaart tot maximaal 256Gb (niet meegeleverd). De camera beschikt over een ingebouwde microfoon en luidspreker voor 2-weg audio. Er kunnen eigen alarm geluiden of boodschappen worden ingesteld. De camera beschikt over een audio en alarm in- en uitgang.

Dahua heeft een gratis Nederlandstalige app beschikbaar voor Apple iOS en Android. De camera heeft een interne webserver die met een webbrowser kan worden bekeken en beheerd. Op de website van Dahua is gratis Video Management Software (VMS) voor een computer te downloaden. Onder de tab “Documentatie” is onder meer een link naar de productpagina van de fabrikant opgenomen.

De Dahua IPC-HDW3549H-AS-PV heeft een IP67 rating waardoor de camera uitermate geschikt is voor gebruik buiten. Voor installatiegemak kan de camera via de netwerkkabel worden gevoed met Power over Ethernet (standaard 802.3af P0E). PoE kan worden verkregen door een PoE NVR, een PoE switch of met een PoE injector. De camera kan ook worden gevoed met een optionele 12V voeding adapter. Onder het tabblad opties kan worden aangegeven of een adapter en/of Dahua montagebeugel moet worden meegeleverd. De camera is verstelbaar over 3 assen en daardoor ook zeer geschikt om verticaal tegen een wand te plaatsen. 

Belangrijkste kenmerken

 • 5 megapixel Full Color AI WizSense camera
 • Ingebouwde microfoon en luidspreker
 • Opnemen op microSD kaart (niet meegeleverd)
 • Warmwit LED nachtzicht verlichting tot 30 meter
 • Blauw/rood LED alarm licht
 • Verstelbaar op 3 assen
 • 120dB Wide Dynamic Range (WDR)
 • Zone optional Backlight Compenstation (BLC)
 • 3D Digital Noise Reduction (3D DNR)
 • Motion detection, Trip Wire, Tampering alarm, Privacy mask
 • ONVIF protocol
 • Voeding door 12VDC adapter of door PoE (802.3af)

8 MP/4K

.

De dome camera heeft een zeer hoge resolutie van 8 megapixel. Dit zorgt voor een voortreffelijke beeldkwaliteit. De beelden zijn haarscherp en de kleinste details zijn zichtbaar. De camera heeft een 3.7-11mm motorzoom lens. Met de motorzoomlens kunt u live in- en uitzoomen. Dit is erg handig wanneer u een situatie nog beter wilt bekijken. De camera heeft 3 ingebouwde smart infrarood leds die zorgen voor een nachtzicht tot 50 meter. U bent ook in het donker verzekerd van zeer goede beelden. De camera is voorzien van handige functies zoals wide dynamic range (WDR), auto gain control (AGC) en noise reduction (2D/3D-NR). U sluit de 8 megapixel 4K CVI camera aan op een 8 megapixel 4K CVI recorder. Deze camera is een Dahua OEM camera. De camera is technisch en kwalitatief gelijk aan de 4K Dahua camera,

Fish Eye

Dahua Camera presenteert een top-of-the-line nieuw product. Deze 12,0-megapixel (zijn ook beschikbaar is lagere resolutie) outdoor-ready-netwerk camera met UltraHD 4K prestaties, handmatige iris afstelling voor een optimale helderheid van het beeld en de H.264-compressie. De Dahua camera is geschikt voor gebruik buitenshuis op luchthavens, banken, winkels, stadsbewaking en elke andere toepassing die de dekking van een groot gebied of extreem hoge beelddetails vereist.

PTZ

Deze Dahua  PTZ camera uit de Dahua AI serie. Hiermee is het mogelijk geavanceerde functies zoals line crossing en advanced motion detection in te stellen. De advanced motion detectie van Dahua maakt het mogelijk om met deze PTZ camera maakt een onderscheid te maken tussen beweging van personen en overige zaken. Verder is deze Dahua PTZ camera uitgevoerd met starlight technologie waarmee ook helder zicht in het donker is te krijgen.

Eigenschappen 

 • 1/2.8″ 4Megapixel CMOS
 • Krachtige 25x optische zoom
 • Starlight technologie
 • Max.25/30fps@4M
 • Deep-learning-based automatische tracking en perimeter beveiliging
 • Ondersteund PoE+
 • IR afstand tot 100m
 • SMD (Smart Motion Detectie)
 • IP66