Home

Netwerk

Netwerk

Netwerk

Een betrouwbare ICT-omgeving die up-to-date blijft en waar u veilig, efficiënt en ongestoord in werkt. Dat zijn voorwaarden voor het behalen van uw gestelde bedrijfsdoelstellingen. Daarom staat,  continuïteit bij al onze ICT-oplossingen centraal.

Dc Beveiliging biedt een ruime keuze in ICT-oplossingen die aansluiten bij uw bedrijfsprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met uw toekomstige bedrijfsdoelstellingen, de huidige ICT omgeving als vertrekpunt, de bedrijfsprocessen en de optimale werksituatie voor medewerkers. Continuïteit staat hierbij centraal. Want bedrijfsprocessen moeten ongestoord door kunnen gaan, zodat doelen en gewenste resultaten behaald worden. Wilt u weten of er verbeteringen mogelijk zijn in uw ICT-omgeving, bijvoorbeeld op het gebied van netwerk, veilig. Stuur ons dan een mail, of bel ons om uw wens kenbaar te maken.

Patchkast

Netwerkkabels lopen vanaf de wall outlets in de muur, naar een patch paneel in
de patchkast. Daar word de kabel op de achterkant afgemonteerd,
en loopt er vanaf de voorkant van het paneel een patchkabel naar
een switch of router. Vaak worden de kabels georganizeerd met een
kleurcode, waardoor men zeer snel een eerste indruk kan krijgen van het
netwerk door simpelweg naar het centrale punt van het netwerk te lopen – de patchkast.

De grootte van een patchckast word uitgedrukt in U of HE eenheden. De U staat voor het
Engelse “Units” – de HE is de Nederlandse variant, namelijk “Hoogte Eenheden”.
Een kast van 18U (of 18HE) is dus een kast van 18 units/hoogte eenheden hoog.
Dit houd in dat er 18 units (patch panelen, switches e.d) in passen.

Outlet Benodigdheden

Een wall outlet heeft veel voordelen. Het ziet er netjes uit, de kabel die naar de switch, router of patch panel loopt heeft minder kans om beschadigingen op te lopen omdat deze één keer getrokken word en daarna niet of nauwelijks meer bewogen word. De kabel komt ook niet snel klem te zitten omdat deze netjes weggewerkt is. Maar wat heeft men precies nodig voor een wall outlet?

  • Wall Outlet naar keuze
  • Schroevendraaier of schroeftol
  • Punch down tool
  • Inbouwbakje (voor inbouw)

Een WCD UTP outlet kan u monteren door een punchdown tool te gebruiken dit wil ook wel eens een LSA tool genoemd worden. Door de kleuren te lassen op de aders kan u het contact maken dit noemen ze ook wel eens patchen. Steeds meer woonhuizen maken gebruik van UTP netwerk kabels, het afmonteren is belangrijk, doet u dit goed dan zal de verbinding stabiel en snel zijn.. maakt u steek fouten dan kan het netwerk minder goed of niet werken. Alle benodigdheden maar ook de installatie kunnen wij voor u regelen