Home

Toegangssystemen

ONZE toegangs AANBOD

Bold smart lock

Smart lock

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op een slim deurslot. Dit is een zeer populair product in een smart home, omdat dit slot veiligheid, comfort en gemak biedt. Met de juiste keuze is dit slot een stuk veiliger dan een traditioneel cilinderslot met een fysieke sleutel. In dit artikel leggen we uit wat een slim deurslot precies is en welke toepassingen er mogelijk zijn.

Wat is een slim slot?

Stel je voor: je gaat een avondje stappen met vrienden. Je komt laat in de nacht thuis, voelt in al je broekzakken. Helaas, je bent je huissleutel verloren. De buurvrouw heeft wel een sleutel van jouw woning, maar om die nou in het holst van de nacht wakker te maken. Dan is er ook nog de vraag: wie heeft jouw sleutel gevonden en wat gaat hij ermee doen? Deze problemen kun je gemakkelijk voorkomen door het gebruik van een slim slot. Dit is namelijk een digitale sleutel, waarmee je het slot bedient met je smartphone. Deze digitale sleutel bevat een versleutelde code die alleen het slot kan ontvangen, zodat je deze kunt ontgrendelen.

Hoe werkt een slim slot?

Een slim deurslot is, evenals een traditioneel slot, voorzien van een cilinderslot. Het verschil zit hem in de bediening van het slot. Zodra het slot een signaal ontvangt van een digitale sleutel ontgrendelt hij het slot. Digitale sleutels kunnen in verschillende vormen voorkomen, zoals: een pincode, een afstandsbediening, een RFID/ NFC tag of een app op je smartphone. De aansturing van het slot kan ook op diverse manieren plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld via bluetooth of de wifi. Het is trouwens helemaal niet nodig om ook in de buurt te zijn van het slot. Je kunt met de app op je smartphone het slot ontgrendelen waar je op dat moment ook maar bent.

De voordelen van een slim slot

Een smart lock heeft heel veel voordelen. Hieronder noemen we de belangrijkste.

 Als je je digitale sleutel verliest, kun je deze blokkeren of verwijderen, zodat anderen geen gebruik kunnen maken van de sleutel. Dit kan met een fysieke sleutel niet. Een slim slot registreert precies wie het slot heeft ontgrendelt, met welk apparaat en wanneer dat was. Ook dit kan een fysieke sleutel niet. Voor het installeren van een slim deurslot is geen zaag- of breekwerk nodig. Ook hoef je geen extra kabels aan te leggen. Je hoeft nooit meer verstopplekjes te bedenken of iemand een sleutel mee te geven. Er zijn dus veel minder fysieke sleutels in omloop. Slimme sloten zijn geschikt voor vrijwel iedere deur. Voor de zekerheid kun je dit altijd even navragen bij de leverancier.

Een slim slot als onderdeel van een smart home?

Een slimme deursleutel is al heel innovatief, maar waarom zou je niet kiezen voor een compleet slim huis? In een smart home zijn allerlei apparaten en voorzieningen aan elkaar gekoppeld. Met de app op je smartphone bedien je niet alleen de voordeur, maar bijvoorbeeld ook de verlichting, de airco en de verwarming. Zo kom je in de winter in een warme, verlichte woning en die open je ook nog eens automatisch.

Veel gestelde vragen

Mijn smartphone is leeg. Hoe krijg ik de voordeur nu open?
Je kunt het slimme slot ook openen via een andere smartphone of via een tablet. Je kunt overal inloggen in je account en de sleutel delen. De Bold maakt zelfs gebruik van een backup pincode.

Hoeveel digitale sleutels kan ik uitgeven?
Het verschilt per merk, maar je kunt wel honderd unieke digitale sleutels uitgeven. Jij behoudt het overzicht wie een sleutel heeft en wanneer deze gebruikt wordt.

Paxton

Waarom Paxton10?

Paxton10 is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor alle soorten locaties en gebouwen. Krijg toegang tot uw Paxton10 systeem via de webbased interface. Dit betekent dat u uw systeem vanaf elk apparaat met webbrowser overal en op elk moment van de dag kunt beheren.

Ontwikkeld met ultieme eenvoud in gedachten, maakt Paxton10 gebruik van de nieuwste technologie die u helpt iedere locatie te voorzien van moderne toegangscontrole en video management, zonder ingewikkeld systeembeheer. Paxton10 is gemakkelijk in gebruik en is de toekomstbestendige beveiligingsoplossing voor uw gebouw.

Paxton10 beschikt ook over een gratis handige app om eenvoudig toegang te krijgen tot uw systeem vanaf een smartphone of tablet.

Dahua Appartement Deur Station

 • 4.3 inch IPS display; screen resolution 800×480
 • 2MP CMOS; true WDR
 • Touch button; IP65
 • Operating temperature: -30°C to +60°C
 • Auto light illumination reduces light pollution
 • Multiple unlock modes: Password unlock, IC card unlock, and remote unlock
 • Support 20,000 users and 10,000 cards
 • Support full duplex; management platform, and voice call through APP
 • Support SIP server, and can manage 200 indoor monitors at most
 • Support duress alarm, tamper alarm, and door sensor timeout alarm

Dahua intercom

Intercom is aan te passen naar wens van scherm, buitenpost en wandpost

Een professionele IP video intercom kit van Dahua met IP netwerkkabel aansluiting
Deze intercom wordt compleet geleverd (excl. kabels) en bestaat uit een 7 inch LCD monitor, een buiten station video intercom paneel met 2 megapixcamera en een metalen uitbouw behuizing (direct aan de muur te monteren). De video intercom komt met een gratis te gebruiken mobiele app. Deze app kun je gebruiken om met het buiten station te bellen, maar ook om de deur op afstand te openen. Ook krijg je een pushmelding wanneer iemand op de deurbel drukt. Dit systeem heeft een ip netwerkkabel aansluiting, wat wil zeggen dat alle verbindingen via netwerkkabels gaan. De PoE switch wordt erbij geleverd.

Overige functies:

 • Opname op SD kaart (excl)
 • Alle communicatie verloopt via IP netwerkkabels
 • Mogelijkheid om een elektrisch deurslot aan te sluiten en te bedienen
 • Videobellen via de monitor of via de app
 • Met de bezoeker communiceren
 • Meerdere binnen monitors aansluiten mogelijk

IP deurpost:

 • 2MP CMOS camera
 • Mechanische knop
 • Nachtvisie & stemindicatie
 • 160° kijkhoek
 • Groepsoproep
 • Aluminium legering plaat
 • IP55 & IK07
 • Opbouw
 • PoE
 • Uitbreidbaar tot max. 3 binnenposten
 • Video eigenschappen:
  Compressie: H.264
  Lens: 2.8mm, Horizontale kijkhoek: 125°
  Dag/nacht: ICR infrarood filter voor goed nachtzicht

  Audio eigenschappen:
  Ingebouwde speaker en microfoon

  Netwerk:
  Wi-Fi: IEEE802.11b/g/n
  P2P (Plug & Play functie)
  Ethernet: 10M/100Mbps

  Algemeen:
  Mobiele app: gDMSS (Android) / iDMSS (iOS)
  Montage: Opbouw
  Materiaal: Kunststof
  Voeding: DC12V, PoE (802.3af)
  Werktemp: -30 tot 60 graden
  Waterdicht: IP65

Suprema FaceStation F2-ODB IP65 gezichtsherkenning terminal met vingerscanner, multi-format kaartlezer, NFC en BLE

 • Suprema FaceStation F2 is een fusion multimodale terminal met ongeëvenaarde gezichtsherkenning voor binnen en buiten! Deze razendsnelle terminal is geschikt voor toegangscontrole, tijd en aanwezigheidsregistratie. De unieke Fusion Matching technologie van Suprema combineert IR en visuele gezichtsherkenning met een uniek deep learning algoritme om uitzonderlijke authenticatie nauwkeurigheid en de beste anti-spoofing prestaties te bereiken.

  FaceStation F2 biedt credential opties voor gezicht, vingerafdruk, kaarten met tweevoudige frequentie (125kHz EM & 13.56MHz MIFARE, MIFARE Plus, DESFire EV1/EV2, FeliCa).Het ondersteunt ook Template on Card, die authenticatie mogelijk maakt via biometrische gegevens die op de kaarten zijn opgeslagen.

  Via smartphones met NFC* en BLE** kunnen mobiele kaarten worden gebruikt welke via BioStar 2 software of de Airfob webportal kunnen worden beheerd. 

  Dankzij de contactloze oplossing voor de nieuwe normen op het gebied van veiligheid en hygiëne, voldoet de FaceStation F2 aan de behoeften van de post-pandemische wereld met functies zoals registreren van gebruikers op afstand, detectie van gebruikers zonder mondkapjes en gezichtsherkenning van gebruikers die mondkapjes dragen. In combinatie met de Suprema Thermal Camera kan FaceStation F2 mensen met verhoogde huidtemperatuur identificeren.

  FaceStation F2 biedt verbeterd gebruikersgemak met een 7″ LCD scherm en walkthrough gezichtsherkenning. Gebruikers hoeven niet langer stil te staan en hun gezicht in een vooraf gedefinieerd gebied te passen. Het bereik van de herkenningsafstand is 50 cm ~ 130 cm.

  De FaceStation F2 kan door integratie van de database, samen gebruikt worden Paxton Net2 software.

  * NFC is toepasbaar op Android smartphones vanaf v9.0 met ingebouwde NFC chip

  ** BLE is toepasbaar op Android smartphones vanaf v9.0 en Apple iOS smartphones vanaf v7.0 met Bluetooth v4.2 of hoger

    Levering:

  • FSF2-ODB – FaceStation F2 met vingerscanne